LA CATALUNYA CENTRAL BUSCA L’ADN EMPRENEDOR

MVVF > Emprenedoria  > LA CATALUNYA CENTRAL BUSCA L’ADN EMPRENEDOR

LA CATALUNYA CENTRAL BUSCA L’ADN EMPRENEDOR

Una iniciativa público-privada convoca uns premis per trencar estereotips entorn dels emprenedors.

Sant Pere de Torelló, 27 de Març de 2017.- L’ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic -UCC han presentat aquest dimarts la convocatòria de la primera edició dels premis ADNemprèn.

El reconeixement vol premiar la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya Central que siguin referents per a tots aquells que aposten per l’emprenedoria, com a forma d’encarar el futur professional i generar impacte econòmic i social.

Els premis s’atorgaran en 4 categories diferents: ADNstarter (trajectòria i projecció de futur dels projectes que promou), ADNtransformer (persona de més de 48 anys que hagi reorientat la seva carrera cap a l’emprenedoria), ADNcleantech (emprenedor que lideri projecte tecnològic, sòlid i innovador en el camp de les cleantech o smart tech), ADNgurú (llarga trajectòria emprenedora i referent per als nous emprenedors).

Les dotacions dels premis van des dels 5000€ en metàl·lic, passant per  hores d’acompanyament i assessorament empresarial, o estades gratuïtes al co-working de Mas Vinyoles per tirar endavant els projectes.

El responsable de Mas Vinyoles Venture Factory, Ermen Llobet, ha destacat durant la presentació que els premis “volen trencar els estereotips associats a l’emprenedoria com que han de ser activitats tecnològiques o persones joves. Volem identificar l’ADN de l’emprenedor en sí, més enllà del projecte”.

En la seva intervenció, el regidor de l’ajuntament de Torelló, Manel Romans ha afirmat que “volem projectar que el territori també és un factor clau de l’emprenedoria. Que avui presentem des d’un Hub d’innovació com és Mas Vinyoles a Sant Pere de Torelló n’és una prova. L’ADN emprenedor no és només urbà i de grans ciutats”.

Per la seva banda, Elisenda Tarrats de la UVIC UCC ha afirmat que els premis “volen ser una plataforma per establir ponts de relació entre les noves generacions d’emprenedors actuals i grans emprenedors consolidats. La Catalunya Central té emprenedors consolidats de grans projectes empresarial que tenen ADN Emprenedor. Cal que les noves generacions emprenedores aprofitin el coneixement de les anteriors i que les generacions més consolidades tinguin contacte amb les futures si volem optimitzar l’ADN emprenedor”.

L’acte de lliurament dels premis es farà el proper Octubre.

ADNemprènIoT

IoT Mas Vinyoles 26Abril17-2

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website

five × five =