CREACIÓ DE MAS VINYOLES VENTURE FACTORY

CREACIÓ DE MAS VINYOLES VENTURE FACTORY

Mas Vinyoles Venture Factory neix el 2017 de la mà de L’ermen Llobet Martí, emprenedor que busca aconseguir des de Sant Pere de Torelló que el Mas Vinyoles Hub esdevingui un referent, primer a nivell nacional i després a nivell internacional, en la creació d’Startups dels sectors Clean Tech i Smart Tech.

 

Per a aconseguir això es parteix d’una experiència de més de 30 anys en la creació amb èxit d’empreses en aquests camps.

 

Mas Vinyoles Venture Factory és una de les cames de Mas Vinyoles Hub, una emplaçament de 2000 metres quadrats al nord d’Osona, prop de Vic i a 80km de Barcelona. Volem que el Mas torni a ser com era quan es va aixecar per primer cop el Mas Vinyoles, durant el segle XIII, un lloc de referència de la vida rural, i en aquest cas el que volem es que ho sigui també de la vida empreserial, encaminada cap a la modernitat i a la creació de valor afegit pel territori.

 

Des de Mas Vinyoles estem teixint una xarxa de contactes a tots els nivells, tant públics com privats per a que l’èxit de les empreses que creem sigui més fàcil d’aconseguir.  En aquest sentit busquem que tant institucions, empreses i persones puguin implicar-se en els nostres projectes des de diferents vessants.

 

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website

fourteen − 13 =