Contacte

MAS VINYOLES
Venture Factory

Sant Pere de Torelló, 08572, Barcelona

+34 688 865 687

info@vinyolesfactory.com

Com arribar-hi?

Google Maps

>> ACCÉS PER CARRETERA:
Des de Barcelona:
Agafem la C-17 en direcció a Vic-Ripoll fins a la 69 (ubicada al carril esquerre) en direcció a Olot–Torelló sud (C-37). En aquesta via, triem la sortida Torelló, i un cop a la rotonda, agafem la sortida de Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló, i seguim posteriorment en direcció a Sant Pere.
En arribar a la benzinera, a l’entrada del municipi, girem a mà dreta just darrere de la benzinera, al polígon industrial. Girem el tercer carrer a l’esquerra i seguim durant 2,5 km les indicacions del rètol Mas Vinyoles, que ens portarà per un camí rural asfaltat.
Des de Girona:
Agafem la C-25 en direcció a Vic i sortim a la sortida 180, i agafem la C-17 en direcció a Ripoll i Puigcerdà. Prenem la sortida 69 en direcció a Olot-Torelló sud (C-37) i seguim els passos indicats com si vinguéssim de Barcelona.
Des d’Olot:
Agafem la C-37 en direcció a Vic i sortim a la sortida de Torelló. Des d’aquí, continuem el camí marcat a partir de la rotonda que ens porta cap a Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló.
Des de Ripoll:
Agafem la C-17 en direcció a Vic i sortim a la sortida 69 en direcció a Olot-Torelló sud (C-37). A continuació seguim els passos indicats com si vinguéssim de Barcelona.
També hi ha l’opció d’arribar a Sant Pere des de la C-17 sortint abans, tot creuant Borgonyà, Vilaseca i Sant Vicenç de Torelló abans d’arribar a Sant Pere de Torelló.
>> ACCÉS AMB TREN:
Rodalies Renfe R3 (estació de Torelló).
>> ACCÉS PER VIA AÈRIA:
Des de l’aeroport de BCN-El Prat (1h i 18 minuts).
Des de l’aeroport de Girona -Costa Brava (55 minuts).